Gran èxit en la manifestació central de la vaga d’Instituts Avui més de 5.000 estudiants s’han manifestat pels carrers de Barcelona en contra de...

image

Gran èxit en la manifestació central de la vaga d’Instituts

Avui més de 5.000 estudiants s’han manifestat pels carrers de Barcelona en contra de la nova llei d’educació (LOMCE), les retallades del govern central i de la Generalitat.  A banda d’aquesta manifestació, que ha estat la principal, també hi ha hagut mobilitzacions a la ciutat de  Tarragona.

Des de fa ja uns anys estem patint atacs reiterats en forma de retallades ideològiques  a les que, a més a més, ara cal afegir la proposta de llei educativa, presentada pel Ministeri d’Educació, que suposa una clara aposta per l’educació privada i religiosa. A aquests atemptats cal sumar l’amenaça del govern central de restringir el de vaga als estudiants.

La manifestació d’avui s’engloba en la vaga de 72h convocada per l’AJEC a tots els instituts de Catalunya i que, fins al moment, està rebent  una participació massiva arreu del territori. Amb aquestes protestes esperem fer palès el descontentament dels estudiantsa amb les polítiques educatives del govern de la Generalitat i del govern central. Mentre PP i CiU es barallen per les banderes, coincideixen totalment en la seva política elitista i antisocial en el sistema educatiu.

Esperem la rectificació per part  de les administracions competents i animem a tots els estudiants a participar en la manifestació d’aquest dijous 7 de febrer a les 18:30 a la Plaça Universitat. La manifestació, convocada pels sindicats CCOO, UGT, USTEC, Sindicato de Estudiantes i AJEC, forma part dels actes de protesta d’aquesta setmana i de lluita estudiantil.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies