El Saló de l’Ensenyament torna a Barcelona per informar, de manera amplia i actualitzada, a tots els i les joves del país sobre els...

SaloEl Saló de l’Ensenyament torna a Barcelona per informar, de manera amplia i actualitzada, a tots els i les joves del país sobre els estudis reglats que s’ofereixen a Catalunya. Com cada any, al saló hi trobaràs una mostra de totes les universitats, cicles formatius de grau mitjà i grau superior, formació professional, idiomes i centres de formació complementària en un mateix espai.

Aquest any serà des del dimecres 13 fins al diumenge 17 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc). I, com sempre, l’AJEC participarà amb l’objectiu de guiar a tots els estudiants en el seu futur però, sobre tot, per orientar-los en els problemes que es poden trobar al dia a dia al seu centre d’estudi. Ens podràs trobar al Pavelló 2 de la Fira de Barcelona, a l’stand 144 durant tots els dies que dura el Saló.

Necessites organitzar una vaga al teu institut? Els professors et posen traves? Has de convèncer els teus pares? Necessites conèixer el teu representant a l’institut? No saps que és el Consell Escolar? Vols ser Delegat de classe però no saps com fer-ho? Et falten eines?

No saps què són les taxes a la FP? O en que ens afecten les retallades en educació? Vols saber què és la LOMCE? No saps si podràs pagar-te la universitat els propers cursos? Tens por que canviï la normativa de Selectivitat i la teva nota ja no et serveixi?

Si no pots pagar-te la universitat o el màster; si no saps com expressar la teva opinió de manera formal a la facultat; o si t’interessa generar activitat al teu campus i no saps com fer-ho, vine al nostre stand i t’ajudarem a resoldre els teus dubtes!

24ª Edició del Saló de l’Ensenyament
Del 13 al 17 de març de 2013 de 10h a 19h
Recinte de Montjuïc – Palau 2
Av. Reina Maria Cristina, s/n – 08004 Barcelona
www.ensenyament.com

AJEC: al Pavelló 2 / Carrer A / Stand 144

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies