CONCURS: Guanya dues entrades per anar al cinema CONCURS: Guanya dues entrades per anar al cinema
CONCURS TANCAT A partir del dimecres 13, i fins el diumenge 17, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar als estudiants... CONCURS: Guanya dues entrades per anar al cinema

CONCURS TANCAT

A partir del dimecres 13, i fins el diumenge 17, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar als estudiants catalans sobre els seus estudis. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya hi serem presents amb un stand on guiarem als joves en els seus estudis i per orientar-los en els problemes que es poden trobar al dia a dia al seu institut o facultat.

En aquest context de consultes i de suport als estudiants, AJEC celebrarem, durant els 5 dies del Saló de l’Ensenyament, un concurs entre els joves que s’apropin a l’Stand. Aquests hauran d’escriure en una bafarada alguna cosa que els cridi l’atenció sobre el sistema educatiu actual o les problemàtiques que es general al món en el què vivim actualment. Els joves participants optaran al premi d’una entrada doble o un val per anar al cinema a veure qualsevol pel·lícula.

Un cop s’ha escrit la bafarada, els autors hauran de deixar les seves dades de contacte i, d’aquesta manera, entren a la següent fase: les millors frases escrites passaran a votació mitjançant el Facebook de l’associació i la més votada guanyarà el premi. AJEC es posarà en contacte amb el guanyador/a per fer-li entrega.

NOTA: Aquest concurs es va tancar el dilluns 11 de març de 2013 a les 21:15h.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies