CONCURS: Guanya entrades pel Saló de l’Ensenyament 2013 CONCURS: Guanya entrades pel Saló de l’Ensenyament 2013
CONCURS TANCAT A partir del dimecres 13, i fins el diumenge 17, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar als estudiants... CONCURS: Guanya entrades pel Saló de l’Ensenyament 2013

CONCURS TANCAT

A partir del dimecres 13, i fins el diumenge 17, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar als estudiants catalans sobre els seus estudis. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya hi serem presents amb un stan on guiarem als joves en els seus estudis i per orientar-los en els problemes que es poden trobar al dia a dia al seu institut o facultat.

Per aquest motiu, posem en marxa un concurs on sortegem 5 entrades dobles per visitar, de manera gratuïta, el Saló de l’Ensenyament d’aquest any. Per participar has d’estar molt atent al nostre compte de Facebook i compartir el següent enllaç a una de les notícies del nostre web, al teu propi mur. Les 5 primeres persones que comparteixin la notícia amb títol “L’AJEC serà aquesta setmana al Saló de l’Ensenyament” guanyaran les entrades.

GUANYADORS DEL CONCURS:
Rubèn Ramiro, Toni Femenia, Eugènia Soalgocha, Jonathan Radigales Gilabert i Alejandro Gonzales.

NOTA: Aquest concurs es va tancar el dilluns 11 de març de 2013 a les 21:15h.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies