El proper 10 de març es celebraran diferents mobilitzacions arreu de l’Estat contra l’atur i la corrupció en el marc de les protestes convocades...

Estudiants contra l'atur i la corrupció

El proper 10 de març es celebraran diferents mobilitzacions arreu de l’Estat contra l’atur i la corrupció en el marc de les protestes convocades per la Confederació Europea de Sindicats. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya participarà activament en les manifestacions que es celebrin a Catalunya i fa una crida als seus afiliats i a la resta d’estudiants a participar activament en aquestes protestes.

Han passat més de quatre anys des de l’inici de la crisi econòmica i les mesures d’austeritat promogudes per les diferents administracions de l’estat, ja siguin catalanes o espanyoles, sota el diktat de la troika (Comissió Europea, Banc Central Europeu i Fons Monetari Internacional) s’han demostrat totalment inútils i han provocat que l’atur afecti gairebé a sis milions de persones a Espanya i 900.000 a Catalunya.

I mentre la ciutadania veu com augmenten l’atur i els desnonaments i com va perdent drets amb les aprovacions de reformes laborals dictades per la CEOE, es succeeixen els casos de corrupció a les altes esferes econòmiques i polítiques que confirmen que aquesta crisi és una estafa que pretén canviar el model social europeu per un model neoliberal.

Pel que fa als estudiants, les disminucions de les partides pressupostàries en educació o beques estan fent malbé el nostre model d’escola i universitat pública que, si bé és cert que mai va ser perfecte, havia aconseguit grans avenços per garantir una educació pública i de qualitat a tota la població. Per tot això i més, treballadors, aturats, jubilats, estudiants i tota la ciutadania en general hem de mostrar el proper 10 de març el nostre rebuig a un austericidi que només serveix per beneficiar a les classes altes dels estats europeus.

Manifestació a Barcelona:
12 hores, des de Passeig de Gràcia/Pl. Catalunya.

Manifestació a Girona:
12 hores, des de la Plaça de la Independència fins a la Plaça del Vi (Ajuntament).

Manifestació a Tortosa:
Tres marxes que sortiran a les 12 hores: drets socials, des de l’ambulatori de Ferreries; regeneració democràtica, des de la Plaça dels Dolors, i drets laborals, des de la Plaça dels Sindicats. Acabaran a la Plaça Alfons XII.

Manifestació a Lleida:
12 hores plaça Espanya/Avinguda de Madrid fins a la subdelegació del govern (Plaça de la Pau).

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies