Cinefòrum AJEC: maig del 2013 Cinefòrum AJEC: maig del 2013
Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya hem volgut impulsar aquest mes de maig un cicle de cinefòrum. Aquest tindrà lloc els cinc... Cinefòrum AJEC: maig del 2013

portadafb_cineforum-maig13_v3

Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya hem volgut impulsar aquest mes de maig un cicle de cinefòrum. Aquest tindrà lloc els cinc divendres del mes i serà obert a tots els estudiants de Catalunya amb l’objectiu de poder gaudir d’una tarda cinematogràfica en bona companyia, amb debats enriquidors sobre les diferents pel·lícules que es projectaran i les temàtiques tractades.

Juno

JUNO
Data i hora: Divendres 3 de maig a les 18h
Lloc: Seu Nacional d’AJEC (C/Junta de Comerç 26, baixos)

Sinopsis: Juno Macguff té 16 anys i és, segons els adults, més intel·ligent del que li interessa. És enginyosa, culta, observadora i, sobre tot, sarcàstica. Aquest sarcasme no és més que una cuirassa per tapar les seves pors i els seus dubtes. Arrel de la relació amb un company de classe es queda embarassada. I, com ell se’n desentén del problema, la Juno pren una decisió que té l’aprovació de la seva família: tindrà el fill i el donarà en adopció. Després haurà de trobar uns pares adoptius. En Mark i la Vanessa semblen els pares ideals. Però resulta que en Mark i la Juno comparteixen masses aficions i semblen entendre’s molt bé des del principi.

 

Los LimonerosLOS LIMONEROS
Data i hora: Divendres 10 de maig a les 18h
Lloc: Seu Nacional d’AJEC (C/Junta de Comerç 26, baixos)

Sinopsis: drama amb l’ocupació israeliana a Palestina com a teló de fons. La Salma, una viuda palestina, decideix lliurar una batalla contra el ministre de Defensa d’Israel, la seva casa és limítrofa amb el camp de llimoners de la Salma, a la frontera entre Israel i els Territoris Ocupats. La policia no tarda en decretar que els arbres de la Salma representen una autèntica amenaça per el ministre de Defensa i la seva família, i ordena que els talin. Però la Salma decideix lluitar per salvar els seus arbres i la seva vida.

 

 

Te doy mis ojosTE DOY MIS OJOS
Data i hora: Divendres 17 de maig a les 18h
Lloc: Seu Nacional d’AJEC (C/Junta de Comerç 26, baixos)

Sinopsis: Una nit d’hivern, la Pilar sur fugint de casa seva. Porta amb ella just quatre coses i el seu fill Juan. Escapa de l’Antonio, un marit que la maltracta i amb el que porta 9 anys casada. L’Antonio no tarda en anar a buscar-la. Pilar és el seu sol, diu, i a més, “li ha donat els seus ulls”.

 

 

 

 

La OlaLA OLA
Data i hora: Divendres 24 de maig a les 18h
Lloc: Seu Nacional d’AJEC (C/Junta de Comerç 26, baixos)

Sinopsis: A Alemanya, durant una setmana de projectes, el professor de l’institut Rainer Wenger se li ocorre la idea d’un experiment que expliqui al seus alumnes com és el funcionament dels governs totalitaris. Comença així un experiment que, en pocs dies, el que comença amb una serie de idees innòcues com la disciplina i el sentiment de comunitat se’n va convertint en un moviment real: “la ola”, de conseqüències que comencen a descontrolar-se.

 

 

KidsKIDS

Data i hora: Divendres 31 de maig a les 18h
Lloc: Seu Nacional d’AJEC (C/Junta de Comerç 26, baixos)

Sinopsis: Les festes d’un grup d’adolescents de Nova York que consumeixen drogues i mantenen relacions sexuals, amb la SIDA planejant sobre les seves ments, és una polèmica i contundent cinta de diàlegs explícits i estètica semi-documental. Un film molt lloat en els cercles independents del cine americà.

 

 

 

 

Sinopsis de: Filmaffinity

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies