CONCURS: Puja la teva #fotoretallada a les xarxes socials i guanya un any d’Spotify Unlimited CONCURS: Puja la teva #fotoretallada a les xarxes socials i guanya un any d’Spotify Unlimited
CONCURS TANCAT Del dilluns 22 al diumenge 28 d’abril es durà a terme la Setmana de lluita per l’educació pública a Catalunya avalada pel Marc Unitari de... CONCURS: Puja la teva #fotoretallada a les xarxes socials i guanya un any d’Spotify Unlimited

CONCURS TANCAT

Del dilluns 22 al diumenge 28 d’abril es durà a terme la Setmana de lluita per l’educació pública a Catalunya avalada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i les Assemblees i Plataformes d’educació sota el lema “No a les retallades, no a la LOMCE“ i el proper dijous 9 de maig, convoquem la Vaga de l’Ensenyament Públic Català. AJEC animem a tots els estudiants a sumar-s’hi i  participar activament en les lluites als centres educatius.

En aquest context reivindicatiu, AJEC convoquem un concurs de fotografia instantànea amb les retallades en educació com a temàtica principal. El concurs es durà a terme a través de les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram amb el hashtag #fotoretallada o etiquetant AJEC (a Facebook) i @Estudiants (a Twitter).

COM PARTICIPAR:

  1. Fes una fotografia sobre les retallades en educació: pot ser al teu centre d’estudis, d’alguna activitat o campanya en contra d’elles, de pancartes, etc. Deixa volar la teva imaginació!
  2. Puja-la a la xarxa social que més t’agradi: Twitter, Facebook o Instagram
  3. Publica la fotografia utilitzant l’etiquieta #Fotoretallada a Instagram; afegint el mateix hashtag a Twitter o anomenant @estudiants al teu tuit; o mitjançant Facebook etiquetant la nostra pàgina “Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)“.

El diumenge 12 de maig es tanca la primera fase del concurs i les millors fotografies seran seleccionades per ser publicades a la nostra pàgina de Facebook i a Twitter. Desprès del període de votació, que es tancarà el 19 de maig, la fotografia més votada mitjançant el botó “M’agrada” de la xarxa social guanyarà un any gratuït de compte Unlimited de la plataforma musical Spotify.

NOTA: Aquest concurs es va tancar el diumenge 19 de maig de 2013 a les 23:00h.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies