Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i les Assemblees i Plataformes d’educació s’ha convocat una setmana de lluita per l’educació pública...

Cartell MUCE

Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i les Assemblees i Plataformes d’educació s’ha convocat una setmana de lluita per l’educació pública a Catalunya amb el lema “No a les retallades, no a la LOMCE“. Des d’AJEC, membre del MUCE, encoratgem als estudiants a participar activament en aquesta setmana de lluita.

Cada cop són més necessaris aquests actes de lluita davant l’atac indiscriminat contra l’educació pública per parts dels govern central i de la Generalitat. L’ofensiva de la dreta mitjançant de les retallades i la LOMCE no ens deixa alternativa als estudiants i a la resta de la comunitat educativa: hem de lluitar per una educació pública, laica, de qualitat i en català.

La situació de l’educació pública és cada cop més delicada: les mesures d’austeritat han fet disminuir de manera alarmant les condicions als centres. Aules massificades, menys professors, taxes impossibles de pagar i menys beques són el pa de cada dia dels estudiants de Catalunya. Hem de visualitzar la nostra oposició a aquestes mesures que estan destruint l’educació pública tal i com l’havíem conegut fins ara.

PROGRAMA DE LA SETMANA REIVINDICATIVA:

  • Dimarts 23 d’abril: Sant Jordi reivindicatiu
  • Dijous 25 d’abril: Tancades als centres
  • Diumenge 28 d’abril: Manifestació unitària a Barcelona

Durant tota la setmana AJEC obrirà un concurs de fotografia reivindicativa a traves de les xarxes socials, utilitzant el hashtag #fotoRetallada tant al Twitter com a Instagram o etiquetant AJEC al Facebook. Al final de la setmana s’escolliran les finalistes i, a través de la nostra pàgina de Facebook, es durà a terme la votació popular. La fotografia millor valorada pels usuaris guanyarà un any gratuït en la plataforma musical Spotify Unlimited.

També durant tota la setmana de lluita es podran fer tuits reivindicatius sobre el tema del dia que es penjarà a ajec.cat amb el corresponent hashtag reivindicatiu.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies