Les organitzacions que formem part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), conjuntament amb altres plataformes i moviments en defensa de l’educació pública,...
Som persones, no robots. La LOMCE no educa, adoctrina!

Som persones, no robots. La LOMCE no educa, adoctrina!

Les organitzacions que formem part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), conjuntament amb altres plataformes i moviments en defensa de l’educació pública, us animem a acudir aquest divendres 17 de maig, a les 19 hores,  a les seus del PP de la vostra localitat a mostrar pacíficament el rebuig a aquesta llei.  A Barcelona, al carrer Urgell 249.

Els hem de tornar a explicar per què seguim rebutjant la LOMCE que avui ha imposat el Govern del PP, així com tornar a mostrar el nostre compromís en la defensa de l’educació catalana, i sense cap retallada.

 

 Demà divendres 17 de maig a les 19:00h davant totes les seus del PP! #StopLOMCE

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies