Amb aquesta entrevista encetem un cicle de vídeos de diverses entitats que ens semblen que poden ser d’interès i que no tenen gaire presència...

video_pausempreAmb aquesta entrevista encetem un cicle de vídeos de diverses entitats que ens semblen que poden ser d’interès i que no tenen gaire presència als mitjans de comunicació.  Pau Sempre és una associació de suport al poble palestí fundada l’any 2008 a Catalunya. Cada any envia a un grup de joves a reconstruir una casa enderrocada per l’exèrcit israelià a Palestina i per conèixer la realitat d’una ocupació que ja ha complert més de 60 anys. Parlem amb Jordi Matas del dia a dia del poble palestí i dels requisits que es necessiten per formar part de la brigada de reconstrucció de cases.

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies