Les brutals i inhumanes polítiques d’ajust imposades per la Troika (el Banc Central Europeu, el Fons Monetari Internacional i la Comissió Europea), amb l’ajuda...

1J_Pueblos_unidos_contra_la_TroikaLes brutals i inhumanes polítiques d’ajust imposades per la Troika (el Banc Central Europeu, el Fons Monetari Internacional i la Comissió Europea), amb l’ajuda d’uns governs còmplices, estan causant a Europa la major crisis de la democràcia de les últimes dècades. Milions de persones estem sent condemnades a l’atur, a la pobresa i inclús a la mort per un deute il·legítim i impagable. Al món de l’educació, la mateixa situació: els estudiants estan sent expulsats de les universitats al no poder pagar els preus abusius de les matrícules,  com també s’estan perdent beques menjador, fet que està condemnant a centenars d’infants a no poder fer un mínim de tres àpats al dia.

Aquest deute és en la seva major part privat; de bancs, grans empreses i entitats financeres. El rescat Europeu a la banca, avalat i garantit per l’Estat, un cop més privatitza els beneficis: la venta de la facultat de Nàutica de la UPC, el tancament de places a la universitat pública a favor de la privada o la situació de l’escola concertada, on un 75% dels ingressos són públics; mentre es Socialitzen les pèrdues: com el rescat a Bankia; però alhora ens exigeixen retallades sagnants: acomiadaments de PAS i PDI, així com docents de primària i secundària, escoles públiques projectades que no es fan o acaben en barracons.

Per això l’1 de juny prenem els carrers a tota Europa contra la Troika. Per la Democràcia, la Llibertat i els Drets socials. No al cop d’estat financer. No devem, no paguem. Que es foti la Troika! Junts podem!

Disabte 1 de juny de 2013 19:00h, Plaça Univeristat, Barcelona.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies