L’AJEC participarà activament a la manifestació d’aquest diumenge La Confederació Europea de Sindicats ha convocat diferents mobilitzacions per el proper 16 de juny contra...

L’AJEC participarà activament a la manifestació d’aquest diumenge

16J

La Confederació Europea de Sindicats ha convocat diferents mobilitzacions per el proper 16 de juny contra les polítiques d’”austeritat”. A Barcelona s’ha convocat una manifestació a les 11.30h del matí a la cantonada de Passeig de Gràcia amb Plaça Catalunya per demanar polítiques d’ocupació i més protecció social. L’AJEC fa una crida a tots els seus adherits a participar en aquesta jornada de protesta.

Cinc anys després de l’inici d’aquesta “crisis” les anomenades polítiques d’austeritat dictades per organismes gens democràtics com la Comissió Europea només ens han portat més atur, pitjors condicions laborals i més pobresa. Aquest diumenge 16 de juny sortim al carrer per demanar un gir copernicà a les polítiques neoliberals dels diferents governs i institucions europees.

Declaració dels convocants

Fulletó informatiu

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies