EL SUPLEMENT (CATALUNYA RÀDIO) Cèlia Nisarre, Vicesecretària General de l’AJEC explicant a Catalunya Ràdio la demanda de repetició de l’examen de matemàtiques de les...

EL SUPLEMENT (CATALUNYA RÀDIO)

Cèlia Nisarre, Vicesecretària General de l’AJEC explicant a Catalunya Ràdio la demanda de repetició de l’examen de matemàtiques de les PAU per part de l’AJEC:

L’AJEC reclama principalment que algú assumeixi les responsabilitats dels errors que es van cometre a les proves de Selectivitat i que es repeteixi l’examen de matemàtiques de les PAU.

[…]

El què no s’està tenint en compte és que s’està jugant amb el futur de molts estudiants. És a dir, el què es considera un petit error, significa mig o un punt menys a la seva nota de selectivitat i, per tant, el fet de poder accedir o no a la carrera que ells voldrien estudiar el curs vinent. El què vist des de fora pot ser vist com un petit error o una fórmula mal posada, a nosaltres ens sembla molt greu. Sabem que coordinar aquestes proves és molt complicat i sabem que posar-se en contacte amb tots els tribunals és molt complicat, per tant no hi hauria d’haver cap error de base. Ja que si hi ha un error serà impossible d’informar a tothom i que tothom prengui la mateixa decisió.

[…]

Jo, personalment, vaig fer l’examen de Selectivitat de Geografia i no tenia llegenda, però el què no acabo d’entendre és que si tots aquests errors no existien llavors per què a les correccions que s’han penjat a la pàgina web (de la Generalitat de Catalunya) estan corregits?

[…]

Ens sabria molt greu que per culpa d’aquestes errades ara perdés, doncs, tota la credibilitat que tenen les Proves d’Accés a la Universitat i haguéssim de donar la raó al Ministre Wert amb els seus intents d’eliminar aquestes proves quan, en realitat, creiem que fins ara han estat la manera més justa i equitativa de poder accedir als Estudis Superiors.

ARXIUS ADJUNTS:

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies