L’OBSERVATORI – LA XARXA La vicesecretària de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, AJEC, Cèlia Nisarre, celebra que el ministre Wert faci marxa enrera...

L’OBSERVATORI – LA XARXA

La vicesecretària de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, AJEC, Cèlia Nisarre, celebra que el ministre Wert faci marxa enrera respecte els criteris de concessió de les beques. Respecte l’anunci de la Generalitat que cobrirà la part de les beques que deixi de pagar el govern central, Nisarre, en declaracions a L’observatori de La Xarxa de Comunicació Local, ha apuntat que “només faltaria que el govern de Catalunya s’hagués d’encarregar de cobrir les beques universitàries”.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies