Com sol·licitar la repetició de l’examen de matemàtiques de Selectivitat pas a pas Com sol·licitar la repetició de l’examen de matemàtiques de Selectivitat pas a pas
El Consell Interuniversitari, que s’encarrega de coordinar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), ha decidit que els estudiants que ho desitgin podran repetir... Com sol·licitar la repetició de l’examen de matemàtiques de Selectivitat pas a pas
accesnet

La sol·licitud s’ha de fer a través del portal accesnet

El Consell Interuniversitari, que s’encarrega de coordinar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), ha decidit que els estudiants que ho desitgin podran repetir l’examen de matemàtiques de Selectivitat arran de la sol·licitud de l’AJEC ja que la prova estava plena d’errors. Des de l’AJEC t’expliquem com demanar-ho i t’ajudem en el procés si ho necessites.

La repetició l’examen es portarà a terme el proper divendres 5 de juliol de 17h a 18h30 i només podran fer-la aquells estudiants que hagin fet la prova de matemàtiques el passat 12 de juny i ho demanin formalment seguint els següents pasos:

1.  La presentació de sol·licitud per a la repetició de l’examen s’ha de fer els dies 1 i 2 de juliol a través del portal Accesnet (el mateix amb el que es va fer la primera sol·licitud per realitzar les PAU).

2.  Atenció! Si demanes la repetició de l’examen, renuncies a la nota obtinguda a l’examen original (el del passat 12 de juny) i amb tot el què això comporta: no podràs demanar, tampoc, la doble correcció el dia 12; i si no et presentes a la convocatòria de la prova del dia 5, perdràs la nota d’aquesta assignatura:  això significa que, si aquesta matèria està matriculada com a Fase general, no tindràs qualificació de les PAU i, per tant, tampoc nota d’accés, i si és de Fase específica, aquesta matèria constarà com a No presentada.

3.  El lloc i les aules de l’examen es podrà consultar el dia 4 de juliol al web d’universitats de la Generalitat de Catalunya. Aquests poden ser a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, i al Campus de la UAB de Bellaterra.

4.  La prova serà el divendres dia 5 de juliol, de 17h a 18h:30 hores però els alumnes haureu de presentar-vos al lloc d’examen mitja hora abans de l’inici de la prova, a les 16:30 hores.

5.  Un cop a l’aula hauràs de lliurar al tribunal, obligatòriament, el document identificatiu (DNI), el comprovant de la sol·licitud de repetir l’examen de matemàtiques i la targeta de les qualificacions de les PAU, que podràs descarregar del mateix portal.

Un cop hagis fet l’examen, la teva prova serà compatible i corregida a temps  per poder entrar en la primera reassignació de places universitàries, segons la Comissió Coordinadora de les PAU de Catalunya.

Si tens qualsevol dubte sobre el procés o algun conflicte relacionat amb la Selectivitat, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari online de l’Oficina d’Atenció a l’Estudiant o via correu electrònic a ajec@ajec.cat.

DOCUMENTS ADJUNTS:

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies