El text té el suport de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP Avui al matí s’ha registrat al Parlament el document que el...

El text té el suport de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP

parlamentAvui al matí s’ha registrat al Parlament el document que el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) va presentar als grups parlamentaris catalans contra la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE), també coneguda com a llei Wert. La proposta està signada pels representants de tots els grups parlamentaris catalans excepte PPC i Ciutadans.

La resolució demana que el Parlament de Catalunya rebutgi de forma oficial la LOMCE i actuï per evitar la seva implantació a Catalunya i que els partits catalans amb representació a les càmeres espanyoles s’oposin a totes les mesures de la LOMCE contràries a l’educació pública i a l’escola catalana.

Proposta del MUCE

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies