LA REPETICIÓ DE L’EXAMEN, PELS ESTUDIANTS QUE AIXÍ HO DEMANIN, SERÀ EL PROPER DIVENDRES 5 DE JULIOL Els estudiants que van fer l’examen de...

LA REPETICIÓ DE L’EXAMEN, PELS ESTUDIANTS QUE AIXÍ HO DEMANIN, SERÀ EL PROPER DIVENDRES 5 DE JULIOL

selectivitat-lleidaEls estudiants que van fer l’examen de matemàtiques de Selectivitat d’aquest curs 2012-2013 van adonar-se de seguida que la prova estava plena d’errors. Un fet que va provocar nerviosisme entre els alumnes i caos als tribunals examinadors. Amb aquest balanç d’errors, l’AJEC va sol·licitar la repetició de l’examen al al Consell Interuniversitari i assumpció de responsabilitats, en forma de dissions, al Govern.

Avui, després de dies de converses amb el Consell Interuniversitari i, després de que Claudi Alzina (president d’aquest òrgan) digués públicament que la repetició de la prova de matemàtiques no era una opció viable, sembla que han rectificat i ofereixen als estudiants la possibilitat de repetir-lo tal i com demanàvem des del primer moment.

Tot i aquesta bona notícia, des de l’Associació demanem que no es torni a repetir la situació caòtica provocada pels errors i que, per tant, la informació es transmeti d’una manera clara, detallada i ràpida als estudiants per tal de que no sigui perjudicial per les seves notes el fet d’haver de repetir l’examen el 5 de juliol quan les notes oficials ja s’hauran fet públiques el 28 de juny.

No obstant això, les proves de matemàtiques no eren les úniques que comptaven amb errors greus, un fet que no volem passar per alt. Exigim, doncs, que el Govern assumeixi responsabilitats al respecte i que no intentin enganyar el gruix de la societat banalitzant els “petits errors que contenien la resta d’examens” (Geografia, Química, Història de l’Art, etc). Els estudients que es presenten a les PAU s’hi juguen molt. Mereixen, per tant, que les proves es revisin i que aquestes siguin adequades i de qualitat.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies