EL PERIÓDICO DE CATALUNYA El secretari d’Universitats i Investigació de la Generalitat, Antoni Castellà, ha proposat a la comissió de les Proves d’Accés a la...

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

El secretari d’Universitats i Investigació de la Generalitat, Antoni Castellà, ha proposat a la comissió de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), formada per les universitats i a la qual la mateixa Generalitat presta suport administratiu i financer, que els estudiants puguin repetir voluntàriament l’examen de Matemàtiques que contenia un “error humà” en l’enunciat del primer exercici. Castellà confia a tenir una resposta de la comissió en les pròximes hores. LLEGEIX MÉS

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies