L’AJEC celebrarà un congrés extraordinari el proper 30 de juny L’AJEC celebrarà un congrés extraordinari el proper 30 de juny
El proper diumenge 30 de juny es celebrarà un Congrés Extraordinari d’AJEC a l’Espai Jove La Fontana. Amb aquest avançament del Congrés, pretenem reorganitzar... L’AJEC celebrarà un congrés extraordinari el proper 30 de juny

El proper diumenge 30 de juny es celebrarà un Congrés Extraordinari d’AJEC a l’Espai Jove La Fontana. Amb aquest avançament del Congrés, pretenem reorganitzar l’estructura de l’associació i adaptar-la als nous programes educatius i a l’augment de temps de dedicació a l’estudi que requereixen.

Aquest cop el Congrés durarà només quatre hores, de 16 a 20h. Per qüestions de dates i tractant-se d’una reorganització interna, el format d’aquest Congrés serà molt més reduït que un Congrés ordinari.

Agrair a tots els companys que deixaran per diferents motius les seves actuals responsabilitats a l’entitat l’esforç i la bona feina feta en aquest Secretariat Nacional. Si voleu assistir com a convidats, poseu-vos en contacte amb la Secretària d’Organització a través del correu electrònic: adrianagonzalez@ajec.cat

 

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies