MENTRE CONTINUEN LES RETALLADES EN EDUCACIÓ, CIU CONTRACTA A UN JOVE DEL PARTIT SENSE EXPERIÈNCIA PER UN SOU DE 47.000€ L’ANY La Consellera Rigau...

MENTRE CONTINUEN LES RETALLADES EN EDUCACIÓ, CIU CONTRACTA A UN JOVE DEL PARTIT SENSE EXPERIÈNCIA PER UN SOU DE 47.000€ L’ANY

La Consellera Rigau ha anomenat assessor de la Conselleria d’ensenyament a Pol Xart, un jove politòleg de 24 anys sense cap experiència en educació i al que només se li coneix un mèrit: ser el president de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (joves de CiU) a Girona.

Pol Xart cobrarà 4.000 euros mensuals (47.000€/any) pel seu nou càrrec, 6 cops el salari mínim interprofessional. Aquest salari representa el grup A i nivell 26 de personal funcionarial i a més comptarà amb un complement específic de 23.000€. Aquest sou duplica el salari net d’un professor de secundària de l’escola pública amb 15 anys d’antiguitat al grup A i nivell 24 amb complements per antiguitat. Sembla que surt més a compte afiliar-se a CiU que estudiar magisteri.

Des de l’AJEC entenem que es una vergonya la contractació d’un membre del partit del govern sense experiència i amb un sou tan fora de mercat mentre continuen les retallades a les escoles públiques catalanes. Reclamem que es faci públic el seu currículum, així com els criteris que s’han seguit per a la seva contractació.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies