Des d’infantil fins la secundària, units el proper dijous 24 d’octubre per aturar la LOMCE, les taxes, la precarietat, l’elitisme, les retallades i l’atac...

Des d’infantil fins la secundària, units el proper dijous 24 d’octubre per aturar la LOMCE, les taxes, la precarietat, l’elitisme, les retallades i l’atac a la nostra llengua

vaga estudiants 28 octubre

Cartell vaga general de l’ensenyament públic del 24 d’octubre – AJEC

El govern del Partit Popular, ignorant les protestes de gairebé tota la comunitat educativa, no vol tirar enrere la LOMCE. Després d’un any d’intenses retallades en beques, augment exponencial de les taxes universitàries, creació de noves taxes per a la formació professional, acomiadament de professorat i unes reformes que volen debilitar l’educació pública afavorint un model elitista que mercantilitza l’educació dels nostres infants i joves, engeguem el curs amb una intensa mobilització per frenar aquests atacs. Demanem una mobilització massiva per demanar la paralització de la LOMCE i frenar l’ofensiva de reformes i retallades que ens estan imposant.

Les retallades pressupostàries ja superen els 6.300 milions d’euros, posant en greu perill el nostre sistema educatiu, que ja no és capaç d’assegurar la igualtat d’oportunitats. La LOMCE pretén perpetuar la segregació per sexes i la presència de l’adoctrinament religiós a les escoles, envers la igualtat i la laïcitat, mentre ataca a l’escola pública fent predominant el paper de l’escola concertada, reimplantant les revàlides i degradant la formació professional com el camí per als menys preparats o amb menys recursos econòmics. I com sempre, seguim patint atacs constants a la nostra llengua, tant al principat com a les Illes Balears.

L’actitud del ministre Wert ens recorda que la democràcia avui és menys democràtica amb la majoria absoluta del PP, i l’única via que ens deixa és la mobilització social per poder combatre de tu a tu aquesta majoria parlamentària. Tot i tenir una majoria absoluta legítima, intentar implementar una llei en contra de tota la comunitat educativa demostra el tarannà poc democràtic del govern estatal.

Per aquests motius convoquem Vaga General d’educació i manifestació el dijous 24 d’octubre a les 12h a la Plaça Universitatl, de Barcelona.

TOTS JUNTS, dels 0-3 fins la secundària, això ens afecta a tots: famílies, estudiants i professorat, UNITS I ENDAVANT!

separador

RELACIONAT AMB LA VAGA 24-O

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies