Des de l’AJEC volem fer arribar tot el nostre suport i solidaritat amb la vaga general indefinida convocada per la comunitat educativa de les...

Jo don suport a la vaga de docents de les illes balearsDes de l’AJEC volem fer arribar tot el nostre suport i solidaritat amb la vaga general indefinida convocada per la comunitat educativa de les Illes Balears per demanar la retirada de la reforma educativa i anul·lar l’acomiadament dels tres directors de Maó que van respectar la decisió democràtica del Consell Escolar del seu centre.

Darrere de la reforma educativa del govern popular de les illes, que segons diuen pretén instaurar un sistema educatiu trilingüe (català-castellà-anglès), s’amaga l’enèsim atac del nacionalisme espanyol contra la llengua pròpia de les illes en el seu afany per uniformar les espanyes. Lluny d’igualar aquestes tres llengües, el català queda relegat a tercera llengua vehicular.

Però aquest cop el Partit Popular no s’ha conformat amb el seu atac habitual al català i ha tornat a demostrar la seva manca d’esperit democràtic suspenent a tres directors de Maó per respectar la decisió dels Consells Escolars dels citats centres de no aplicar la reforma. Una reforma que cal recordar va ser suspesa pel Tribunal Superior de les Illes Balears i que el govern va tornar a aprovar mitjançant un decret en una nova mostra de tarannà democràtic. I tot això sense entrar en què el professorat no té el nivell d’anglès suficient per aplicar aquesta reforma.

Novament el Partit Popular ha imposat una reforma política en contra de la comunitat educativa i un cop més trobarà l’oposició d’una ciutadania que, a diferència d’ells, no considera que guanyar unes eleccions et permeti governar d’esquena a la població. Per tot això mostrem el nostre suport i tota la nostre solidaritat a la comunitat educativa balear i avisem: si no canvien aquestes actituds totalitàries i retiren la LOMCE només aconseguiran cohesionar encara més la comunitat educativa i provocar una vaga indefinida a escala estatal.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies