MANIFEST DE L’AJEC DIADA NACIONAL DE CATALUNYA A punt d’iniciar-se el curs escolar arriba una diada nacional de Catalunya marcada per les retallades socials...

Ofrena PROURETALLADESMANIFEST DE L’AJEC DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

A punt d’iniciar-se el curs escolar arriba una diada nacional de Catalunya marcada per les retallades socials i el conflicte obert envers l’organització territorial de l’estat i el procés sobiranista que vivim a Catalunya.

Després de la sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut de Catalunya la societat catalana va sortir al carrer per mostrar el seu rebuig a la sentència i reclamar un nou marc de relacions amb l’estat obtenint la callada per resposta. L’any passat, la massiva manifestació de la diada va demostrar que la societat catalana volia decidir el seu futur polític i el govern de Madrid va seguir en silenci. Seguirem sortint tants cops com calgui fins que l’estat entengui que està obligat a escoltar-nos.

Però paral·lelament a aquest enfrontament nacional, la dreta catalana i espanyola continuen amb el seu programa conjunt de destrucció de l’estat del benestar. Tant CiU com PP (socis de govern a la capital de Catalunya) han aprofitat aquesta “crisis” per dur a terme una política de privatitzacions i denigració dels serveis públics que ha empitjorat exponencialment la qualitat de vida de les classes populars catalanes i espanyoles.

Des de l’AJEC fem una crida als nostres afiliats a participar a les diferents mobilitzacions que reclamen un canvi en les relacions de poders entre Catalunya i l’estat espanyol així com entre els poders econòmics i les classes populars;  reivindiquem el dret a decidir del poble de Catalunya tant pel que fa a l’organització territorial de l’estat com pel que fa al model social i econòmic del nostre país.

 

ACTES 11 SETEMBRE. DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

OFRENA FLORAL MONUMENT RAFAEL DE CASANOVA. BARCELONA

9h. Punt de trobada PROU RETALLADES: Ronda Sant Pere amb Girona. OFRENA FLORAL de PROU RETALLADES a RAFAEL DE CASANOVA.

ACTE HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE.

10,30h. Ofrena floral a Salvador Allende. 40è Aniversari de la seva mort.

Pl. Salvador Allende de Barcelona.

VIA CATALANA

17,14h Barcelona. Tram social. Ramal de la Via Catalana per la independència. Cadena entre Foment del Treball i Departament de Governació. Punt de trobada PROU RETALLADES 16.45h davant la seu de Foment del Treball (Via Laietana-Pl. Antoni Maura)

17,14h Encerclem La Caixa, diagonal fins a la plaça Francesc Macià, i per la Gran Via Carles III fins a Travessera de les Corts.

17,14h Girona. Encerclem el Trueta. Envoltarà l’Hospital Josep Trueta de Girona com a símbol dels serveis públics a les comarques gironines.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies