El passat 7 d’octubre vuit agents dels mossos d’esquadra van reduir un veí del barri del Raval de Barcelona després d’una baralla i el van apallissar injustificadament...
Lloc dels fets (Imatge: ACN)

Lloc dels fets (Imatge: ACN)

El passat 7 d’octubre vuit agents dels mossos d’esquadra van reduir un veí del barri del Raval de Barcelona després d’una baralla i el van apallissar injustificadament enmig del cèntric barri barceloní. Hores més tard, l’home, conegut empresari de la nit gay, moria a l’Hospital Clínic de la capital catalana a conseqüència de la brutal agressió.

Aquest fet, per desgracia, no ens ve de nou. Ja fa uns mesos que els locals d’oci gay del Raval estan patint una persecució policial injustificada que feia témer que tot acabés amb un tràgic final, com així ha estat.

Aquesta persecució envers al col·lectiu homosexual al Raval és suma a la qual ja venia produint-se envers els immigrants d’aquest barri de Barcelona (i de la resta de població amb pocs recursos econòmics del barri).

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya ja fa més de 10 anys que te la seu ubicada al Raval i en tot aquest temps ha seguit lluitant pel que creu: una ciutat integradora, tant amb els nouvinguts com amb la gran diversitat de col·lectius que hi ha al barri; una societat respectuosa amb tothom, independentment del lloc de procedència, inclinacions sexuals o recursos econòmics.

Aquesta lluita per millorar el barri es veu contrarestada per actuacions com aquestes que deteriores la imatge d’un dels barris més actius, més participatius i integradors del país. Per això diem

Prou racisme, prou homofòbia i prou abús policial al Raval

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies