El passat 24 d’octubre la comunitat educativa en bloc (estudiants, professors i pares i mares d’alumnes) vam mostrar la nostra unitat contra la LOMCE amb una vaga que...

Aturem la LOMCEEl passat 24 d’octubre la comunitat educativa en bloc (estudiants, professors i pares i mares d’alumnes) vam mostrar la nostra unitat contra la LOMCE amb una vaga que va paralitzar els centres i una manifestació multitudinària. Malauradament, i com era d’esperar pel tarannà poc democràtic del PP, el govern ha ignorat les nostres demandes i ha continuat amb la tramitació de la LOMCE.

Demà l’anomenada llei Wert passarà un altre tràmit amb el debat al senat on el PP rebutjarà totes les esmenes presentades per la resta de grups parlamentaris. La majoria absoluta del PP actuà com una piconadora i permet al partit del govern aprova les seves propostes regressives en una legislatura on el senat i el congrés només serveixen per escenificar aquesta correlació de forces sense cap mena de possibilitat de debat real.

És per aquest motiu que l’única manera d’aturar la LOMCE és al carrer, manifestant-nos i reclamant la retirada d’aquesta proposta de llei ideològica que si finalment s’aplica convertirà l’educació en quelcom més similar al sistema franquista que al sistema educatiu que, amb molts errors i sovint també amb una falta de diàleg dels diferents governs, hem anat creant durant aquests darrers 35 anys.

Per tot això, des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa, emplacem a tots els estudiants, professors i pares i mares d’alumnes a participar en una concentració demà davant la seu del Partit Popular per reclamar la retirada d’aquesta llei i deixar ben clar que poden anar aprovant el que vulguin però de cap manera s’aplicarà cap llei en contra de tota la comunitat educativa del nostre país.

Lloc: Seu del PP a Barcelona (c/Urgell 249)
Hora: 18h

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies