L’AJEC assistirà, avui divendres 17 de gener, a la manifestació convocada per recolzar els veïns del Gamonal a la ciutat de Barcelona. La reivindicació...

L’AJEC assistirà, avui divendres 17 de gener, a la manifestació convocada per recolzar els veïns del Gamonal a la ciutat de Barcelona. La reivindicació que porta per lema “Barcelona amb el Gamonal: solidaritat amb les lluites populars” es celebrarà a les  20h a la Plaça Universitat.

Manifestació Barcelona amb El Gamonal

El poble del Gamonal (Burgos) està des del passat divendres en peu de guerra amb l’Ajuntament del municipi per aturar les obres de reconversió del carrer Vitoria, una de les principals avingudes de la ciutat, en un bulevard.

L’Ajuntament del Gamonal ha destinat 8 milions d’euros del pressupost municipal per dur a terme el projecte de construcció del bulevard, en detriment d’altres serveis com la retallada en línies d’autobús o el tancament d’escoles infantils.

En un moment el que l’educació pública està passant per moments crítics, no pot ser que hi hagi ajuntaments que prioritzin obres totalment innecessàries que no pas apostar per mantenir escoles obertes. Fa pocs dies el mateix ajuntament anunciava el possible tancament d’una Escola Bressol pel cost que suposa: poc més de 12.000€ en contra dels 8 milions pressupostats per l’obra. Un projecte ple d’irregularitats on els constructors, amb una llarga trajectòria corrupta, són amics de l’alcalde.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies