Acció UAB surt a la Plaça Cívica per sensibilitzar sobre els transtorns de la conducta alimentaria Acció UAB surt a la Plaça Cívica per sensibilitzar sobre els transtorns de la conducta alimentaria
El passat dimarts 12 de febrer AJEC UAB, juntament amb els companys de la plataforma Acció UAB, va sortir a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de... Acció UAB surt a la Plaça Cívica per sensibilitzar sobre els transtorns de la conducta alimentaria

El passat dimarts 12 de febrer AJEC UAB, juntament amb els companys de la plataforma Acció UAB, va sortir a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona per realitzar activitats en el context de la campanya de lluita contra els trastorns de la conducta alimentaria #ResSer de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

Amb el lema “el teu dinar és només una ampolla d’aigua? Si no menges RES deixes de SER tu!” es van realitzar activitats de prevenció i sensibilització sobre l’anorèxia i la bulímia. Després de diverses activitats, com el joc del semàfor, respondre preguntes d’un trivial sobre l’anorèxia, fotografies estimant-se a un mateix, jocs amb revistes sobre tòpics de bellesa, etc.; Els estudiants van poder endur-se un dibuix amb la seva silueta i un petit àpat.

Els estudiants universitaris que passaven per la plaça van rebre una ampolla d’aigua buida, sense RES, com l’estomac d’una persona que vol enganyar el seu cos i es perjudica substituint, amb aquesta aigua, tot un àpat.

La campanya vol denunciar que més de 26.000 noies pateixen algun trastorn en l’alimentació a Catalunya. Moltes d’elles substitueixen tot un àpat per una ampolla d’aigua, intentant enganyar així l’estómac. De cada deu persones amb trastorns d’aquest tipus, 9 són noies, malgrat aquesta tendència està canviant i cada cop són més nois els que pateixen aquestes malalties.

 

Vídeo de la Campanya #ResSer

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies