CONCURS TANCAT A partir del dimecres 12 i fins el diumenge 16, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar als estudiants...

Concurs entrades Saló de l'Ensenyament

CONCURS TANCAT

A partir del dimecres 12 i fins el diumenge 16, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar als estudiants catalans sobre els seus estudis. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya hi serem presents amb un stand on guiarem als joves en els seus estudis i els orientarem en els problemes que es poden trobar al dia a dia al seu institut o facultat.

Per aquest motiu, posem en marxa un concurs on sortegem 10 entrades per visitar, de manera gratuïta, el Saló de l’Ensenyament d’aquest any. Per participar has d’estar molt atent a la nostra pàgina de Facebook i fer “m’agrada” a la fotografia que anuncia el concurs (pots veure-la a sota); o repiular el tuit que parla sobre el concurs fet des del nostre twitter (@estudiants).

Tots els joves que hagin fet clic al m’agrada de la imatge o hagin repiulat el missatge de l’AJEC sobre aquest concurs entraran al sorteig de les 5 entrades dobles per entrar gratuïtament al Saló de l’Ensenyament de la mà de l’AJEC.

M’AGRADA!

Participa obrint l’enllaç i fent clic al botó “m’agrada” de la següent imatge al Facebook:

Concurs Saló de l'Ensenyament 2014

REPIULA!

Participa repiulant el següent tuit amb el teu compte:

 

El concurs es durà a terme des de les 14h del divendres 7 a les 23:59h del diumenge 9 de març de 2014 a través de les xarxes socials de l’AJEC: Facebook i Twitter. Un cop tancat el període de participació, es farà un sorteig entre tots els joves que els hagi agradat la imatge al Facebook o hagin repiulat el missatge al Twitter.

Els guanyadors del sorteig seran publicats a la pàgina web de l’AJEC, i un membre de l’associació es posarà en contacte amb ells a través de les xarxes socials per les quals han participat i els explicarà com es farà l’entrega del premi.

GUANYADORS:

Un cop sortejades les entrades, els guanyadors de dues entrades dobles per anar al Saló de l’Ensenyament del 12 al 16 de març són:

  • Marcel Toda
  • Gemma Farré
  • David Mendoza
  • Conchi Fuentes
  • Laura Rey

NOTA: Aquest concurs es va tancar el dimenge 9 de març de 2013 a les 23:59h. En breu s’anunciaran els guanyadors.

separador

NOTÍCIES RELACIONADES:

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies