Manifestació contra les polítiques educatives de Wert i Rigau el 17 de maig Manifestació contra les polítiques educatives de Wert i Rigau el 17 de maig
    Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa  (MUCE) s’ha convocat una manifestació el dissabte 17 de maig a les 12 hores.... Manifestació contra les polítiques educatives de Wert i Rigau el 17 de maig

 Manifestació MUCE 17 maig 2014

 

Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa  (MUCE) s’ha convocat una manifestació el dissabte 17 de maig a les 12 hores. Des d’ AJEC, membre del MUCE, animem als estudiants a anar a aquesta manifestació dirigida a tota la comunitat educativa. Per tant, és un esdeveniment enfocat a les mares i pares, als professors i sobretot als estudiants, que cada vegada més veiem perillar la nostra educació arran de les polítiques conservadores de retallades i atacs a l’educació pública de qualitat que es fan des del govern de l’Estat espanyol i des del govern de la Generalitat de Catalunya.

 

UNA VEGADA MÉS LA COMUNITAT EDUCATIVA SURT AL CARRER perquè ens mou el convenciment que el nostre país necessita un sistema educatiu centrat en l’educació pública.

Una educació de titularitat pública i gestionada des de les instàncies públiques.

Una educació gratuïta, universal, catalana, integral, laica, coeducativa, democràtica i participativa, inclusiva i compensadora de desigualtats, enfocada a la igualtat d’oportunitats i adequadament finançada.

Per reclamar un canvi radical de les polítiques del govern de la Generalitat i la desobediència a la LOMCE, convoquem, doncs, a les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a acudir a la manifestació que sortirà de plaça Urquinaona fins  a  Plaça Sant Jaume, dissabte 17 de Maig a les 12 hores.

 

DESOBEÏM LA LOMCE

NO A LES RETALLADES NI ALS TANCAMENTS D’AULES I ESCOLES.

NO AL DECRET DE PLANTILLES

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT.

 MUCE Marc unitari de la Comunitat Educativa

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS)  – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) –  Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Educació de CCOO – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC)  – FETE-UGT  – Sindicat d’Estudiants (SE) – USTEC·STEs (IAC)

#educacióésdignitat

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies