Des de l’AJEC donem suport a la mobilització de Som Escola del proper dissabte 14 de juny a les 18 hores amb el lema...

SOMESCOLA: Decidim escola catalanaDes de l’AJEC donem suport a la mobilització de Som Escola del proper dissabte 14 de juny a les 18 hores amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana“. Els motius per a realitzar-la són la defensa de l’escola catalana amb el seu model d’immersió lingüística en català i el dret a decidir el model educatiu enfront de la LOMCE i la sentència del TSJC.

Tot i això, des de la nostra organització també volem remarcar que la LOMCE afecta altres afers no relacionats amb la llengua, com són la pèrdua de capacitat decisòria dels Consells Escolars, la instauració de la Formació Professional Bàsica i el reforçament de la religió, entre d’altres. El cercavila de Somescola s’iniciarà a la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i la Gran Via, a la plaça Tetuan, i acabarà al passeig Lluís Companys, davant el Parc de la Ciutadella.

Al passeig Lluís Companys es realitzarà la lectura d’un manifest i diverses actuacions de Macedònia, el pallasso Tortell Poltrona, el Gospel Gràcia, els Mortimers i els Lax’n’Busto. L’actor Quim Masferrer farà de presentador de l’acte.

D’altra banda, hi haurà centenars de cap-grossos, un dels símbols d’una mobilització que serà festiva i reivindicativa per l’escola catalana.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies