L’Associació d’Alumnes de l’Institut Ferran Tallada (El Carmel), federada a l’AJEC, ha celebrat aquest matí el seu 10é aniversari amb una jornada festiva amb...

20140619_122543

L’Associació d’Alumnes de l’Institut Ferran Tallada (El Carmel), federada a l’AJEC, ha celebrat aquest matí el seu 10é aniversari amb una jornada festiva amb el suport de tots els alumnes de l’institut i la col·laboració de la Direcció del centre.

La festa, que s’ha celebrat al pati de l’Institut, ha començat a primera hora del matí amb activitats molt diverses com jornades esportives (torneig de tennis taula, futbol, hip-hop…), batukada amb els Batukomas, Improshow a càrrec de la Companyia Planeta Impro, actuacions de ball de diferents grups-classe, etc. La celebració s’acabarà aquesta tarda amb la inauguració de l’exposició de fotografies dels 10 anys de l’entitat i el concert de Duo Rumba Alborada.

L’Associació participa activament al dia a dia tant de l’Institut com del Barri de El Carmel de Barcelona organitzant activitats lúdiques, exposicions, tallers, activitats infantils esportives i culturals, concerts, etc.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies