L’AJEC ha participat, per primera vegada, a la Fira d’entitats i als espais de debat de la 19a edició de l’Acampada Jove de les...

Acampada Jove 2014L’AJEC ha participat, per primera vegada, a la Fira d’entitats i als espais de debat de la 19a edició de l’Acampada Jove de les JERC.

L’Acampada Jove és un festival català, de música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu que es va celebrar els dies 17, 18 i 19 de juliol al municipi de Montblanc (Conca de Barberà) i organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC.

L’Acampada és més que un festival de música, s’hi apleguen tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consciència social i nacional dels Països Catalans. L’Oriol Recasens, Coordinador d’Instituts de l’AJEC, va participar a la xerrada “Participar és transformar” amb Marta Vilalta (diputada al Congrés per les JERC).

A banda de l’aspecte pròpiament musical, Acampada Jove també acull la fira d’entitats, on hi ha la representació de les associacions i entitats més importants del territori, entre elles l’AJEC.

Participar és transformar (1) Participar és transformar (2)

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies