Aquests dies, han estat convocades unes jornades de vaga en contra de la LOMCE i les retallades que pateix el sistema educatiu. A Catalunya,...

no-fotoAquests dies, han estat convocades unes jornades de vaga en contra de la LOMCE i les retallades que pateix el sistema educatiu. A Catalunya, aquesta mobilització no ha estat promoguda a través dels marcs unitaris on participem la majoria de sindicats de la comunitat educativa.

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, atès que aquesta vaga de tres dies no ha estat plantejada des del consens i el treball conjunt de les organitzacions estudiantils, no participarem de les jornades de lluita aquests dies.

Com a sindicat d’estudiants, però, donem suport a qualsevol mobilització en defensa dels nostres drets, de la universitat pública i contra les retallades en el sistema educatiu i universitari, així com animarem als i les estudiants a participar-hi.

A més, des de l’AJEC treballarem conjuntament amb la resta d’organitzacions i agents socials per unes jornades de mobilització unitàries, sempre i quan siguin fruit del consens i l’entesa amb les entitats germanes.

Tens dubtes? Contacta amb l’AJEC!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies