Amb el lema “Pa, treball, sostre i dignitat“, el dissabte 29 de novembre a les 17:30 arrancarà la manifestació de la Marxa de la...

cartell-29nAmb el lema “Pa, treball, sostre i dignitat“, el dissabte 29 de novembre a les 17:30 arrancarà la manifestació de la Marxa de la Dignitat a la Plaça Universitat (Barcelona). La manifestació acabarà a la Plaça Joan Peiró (Sants-Estació) i, a l’acte final, hi intervindran representants de diferents col·lectius. Es tracta d’una manifestació per a confluir totes les lluites socials contra les retallades, les discriminacions, les repressions i la greu situació d’atu.

Dins d’aquesta mobilització s’inclou, per tant, la defensa de l’educació pública enfront de les retallades, però també a favor d’un nou i millor model educatiu. Els estudiants hem de lluitar pel nostre futur, i per tenir bona educació de qualitat que ens asseguri una bona formació.

Per tot això, l’AJEC dóna suport a aquesta manifestació, ja que a més s’inscriu en la nostra voluntat d’unir diferents lluites socials per a tenir més força i aconseguir crear una societat més justa.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies