L’AJEC engega la campanya ‘Fes el pas!’ al Consell Escolar L’AJEC engega la campanya ‘Fes el pas!’ al Consell Escolar
Ja han començat les eleccions al Consell Escolar dels Instituts de Catalunya, per aquest motiu l’AJEC engeguem la campanya ‘Fes el pas!‘ per promoure la... L’AJEC engega la campanya ‘Fes el pas!’ al Consell Escolar
FES EL PAS! Eleccions al Consell Escolar

FES EL PAS! Eleccions al Consell Escolar

Ja han començat les eleccions al Consell Escolar dels Instituts de Catalunya, per aquest motiu l’AJEC engeguem la campanya ‘Fes el pas!‘ per promoure la participació dels estudiants al principal òrgan de decisió dels centres educatius.

La campanya consta de, per un costat, la creació d’una pàgina web (www.feselpas.cat) on els estudiants trobaran tota la informació i assessorament que necessiten per saber què és el Consell Escolar, i com poden presentar-se i fer-ho el millor possible en cas de sortir escollits com a representants dels seus companys. I, d’altra banda, comptarà amb les ja habituals formacions gratuïtes pels centres d’arreu del territori català.

EL WEB FESELPAS.CAT
La nova pàgina web, feselpas.cat, posa a disposició dels estudiants tota la informació i recursos que els poden ser útils a l’hora de resoldre els possibles dubtes al voltant del Consell Escolar i ajudar-los i acompanyar-los en la seva campanya com a candidats i en la seva tasca com a futur Conseller.

Durant el procés d’eleccions al Consell Escolar el web comptarà amb informació actualitzada sobre el dia a dia de la campanya, recursos per ser un bon candidat o un bon Conseller. En cas de dubtes, compta amb un seguit de joves experts en participació als instituts que els ajudaran a desenvolupar la seva feina com a representant estudiantil, de manera que els candidats només han de contactar amb qualsevol d’ells.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies