L’Associació d’Alumnes Ferran Tallada explica què ha fet aquests 10 anys L’Associació d’Alumnes Ferran Tallada explica què ha fet aquests 10 anys
L’Associació d’Estudiants de l’Institut Ferran Tallada, en el context de la celebració del seu 10è aniversari, ha elaborat un vídeo-reportatge de les activitats que... L’Associació d’Alumnes Ferran Tallada explica què ha fet aquests 10 anys

L’Associació d’Estudiants de l’Institut Ferran Tallada, en el context de la celebració del seu 10è aniversari, ha elaborat un vídeo-reportatge de les activitats que fa al seu centre durant els curs. Els joves voluntaris de l’associació expliquen quines són les seves tasques i quins són els seus objectius.

L’associació ha celebrat els seus 10 anys d’història de diferents maneres: dins i fora del centre. A l’institut ho va fer el passat 19 de juny a la festa de tancament del curs, amb l’actuació de l’espectacle Impro-Show; i el passat dissabte 21 de novembre a l’Espai Jove Boca Nord del Carmel (Barcelona).

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies