Els Delegats responen: quin és el teu paper? Els Delegats responen: quin és el teu paper?
‘Els Delegats reponen’ és un reportatge on els propis Delegats dels diferents Instituts de la comarca d’Osona expliquen quines són les tasques del Delegat de... Els Delegats responen: quin és el teu paper?

‘Els Delegats reponen’ és un reportatge on els propis Delegats dels diferents Instituts de la comarca d’Osona expliquen quines són les tasques del Delegat de classe, com les porten a terme, quins projectes han realitzat als seus centres, etc.

Els estudiants de l’Institut La Plana de Vic (Vic) expliquen el seu projecte de ràdio escolar amb Ràdio La Plana; a l’Escola Vedruna (Tona) els alumnes desenvolupen el projecte”Boc’n’Roll” per reduïr els residus que provoquen els mateixos estudiants; a Taradell els joves de l’institut ofereixen el servei de Cantina a l’hora del pati; etc.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies