Intervenció de l’Oriol Recasens, Portaveu de l’AJEC, al Parlament de Catalunya sobre la nova Llei de FP Intervenció de l’Oriol Recasens, Portaveu de l’AJEC, al Parlament de Catalunya sobre la nova Llei de FP
29/01/2015 Intervenció de l’Oriol Recasens, Portaveu Nacional de l’AJEC, a la Comissió d’Educació del Parlament de Catalunya per explicar quin és el posicionament de... Intervenció de l’Oriol Recasens, Portaveu de l’AJEC, al Parlament de Catalunya sobre la nova Llei de FP

29/01/2015
Intervenció de l’Oriol Recasens, Portaveu Nacional de l’AJEC, a la Comissió d’Educació del Parlament de Catalunya per explicar quin és el posicionament de l’AJEC respecte a la nova Llei d’Educació que proposa el Govern de la Generalitat.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies