Èxit de participació a la mobilització contra el Decret 3+2 Èxit de participació a la mobilització contra el Decret 3+2
Avui 26 de febrer de 2015, milers d’estudiants, convocats per l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) juntament amb altres organitzacions estudiantils, hem dut a terme... Èxit de participació a la mobilització contra el Decret 3+2

Manifestació contra el 3+2  26 febrerAvui 26 de febrer de 2015, milers d’estudiants, convocats per l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) juntament amb altres organitzacions estudiantils, hem dut a terme una jornada de vaga, acompanyada d’una manifestació que ha començat a les 12h a la Plaça Universitat (Barcelona) i ha tingut un gran seguiment arreu del territori. Han estat convocats a aquesta jornada tots els estudiants de segon cicle d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius (FP) i Universitats.

Des de l’AJEC valorem molt positivament el nivell de mobilització que ha tingut aquesta jornada, que considerem molt satisfactori. La manifestació, que s’ha esdevingut sense cap incident, ha convocat més de 25.000 estudiants, ha recorregut, des de plaça Universitat, els carrers de Pelai, Plaça de Catalunya, Passeig de Gràcia, etc. fins a tornar a la mateixa Plaça Universitat.

Tenint en compte, doncs, el marcat rebuig de la comunitat educativa vers el Decret 3+2, creiem que cal que el Ministre Wert es faci enrere i el retiri. La jornada d’avui és només un avís; els i les estudiants no permetrem la implementació d’aquest decret sense ser escoltats degudament.

L’Oriol Recasens, Coordinador Nacional d’AJEC, ha valorat molt positivament la jornada de vaga i la mobilització d’avui: “Més de 25.000 estudiants hem sortit al carrer per exigir la retirada del decret 3+2“. Alhora ha insistit amb “la retirada del decret que l’únic que provoca és la devaluació del grau, crea desigualtats entre les universitats, provoca un augment del cost dels estudis i amenaça amb la supressió de graus. No acceptarem cap reforma del sistema educatiu i universitari que es realitzi sense el consens de tota la comunitat educativa“.

Sense drets, no fem classe. La universitat diu NO al Decret 3+2!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies