L’1 de maig estudiants i treballadors en peu de guerra L’1 de maig estudiants i treballadors en peu de guerra
L’1 de maig de 1886 s’iniciava a Chicago, als Estats Units, un revolta obrera per tal d’establir una cosa que, avui dia, assumim com... L’1 de maig estudiants i treballadors en peu de guerra

1demaig

L’1 de maig de 1886 s’iniciava a Chicago, als Estats Units, un revolta obrera per tal d’establir una cosa que, avui dia, assumim com a normal: la jornada laboral de 8 hores diàries. Aquella lluita va esdevenir un símbol per a la reivindicació de treballadors i treballadores que, des de fa més d’un segle, es manifesten en aquesta data.

Demà la diada reivindicativa dels treballadors celebra 125 anys amb manifestacions i actes arreu del territori. Ara més que mai cal que les lluites i reivindicacions vagin a la una, uneixin esforços i cooperin per tal de construir un futur millor.

Després d’anys de retallades i mals governs, la classe treballadora i els estudiants als seu costat, sortirem al carrer per cridar que ja n’hi ha prou, i que el país que volem dista molt de les polítiques que duen a terme els governs espanyol i català.

Per això, us animem a participar de tots els actes i manifestacions que s’organitzen arreu de Catalunya:

Barcelona: Pl. Urquinaona – 12.00h
Girona: Pl. de la Independència – 12:00h
Tarragona: Pl. Imperial Tàrraco – 12.00h
Tàrrega: Pl. Riambau – 12.30h
Tortosa: Pl. del Carrilet – 12.00h

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies