L’AJEC expressem el nostre condol a la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster L’AJEC expressem el nostre condol a la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster
Des de l’Associació de Joves Estudiant de Catalunya i la Federació d’Estudiants del Joan Fuster volem expressar el nostre condol als estudiants, mestres, pares... L’AJEC expressem el nostre condol a la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster

LLAÇ-NEGREDes de l’Associació de Joves Estudiant de Catalunya i la Federació d’Estudiants del Joan Fuster volem expressar el nostre condol als estudiants, mestres, pares i mares de l’Institut Joan Fuster del barri de Navas, a Barcelona, avui 20 d’abril.

En aquest sentit, compartim i ens sumem al comunicat i proposta del Marc Unitari de la Comunitat Educativa de fer un minut de silenci demà 21 d’abril a les 12h al centres educatius, tant instituts com universitats, en record a les víctimes dels incidents d’aquest matí.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies