Sobre la vaga convocada pel 22 d’octubre Sobre la vaga convocada pel 22 d’octubre
El proper dijous 22 d’octubre el FEU ha convocat, unilateralment, una vaga d’estudiants contra la LOMCE i el decret 3+2. A Catalunya, aquesta mobilització no... Sobre la vaga convocada pel 22 d’octubre

El proper dijous 22 d’octubre el FEU ha convocat, unilateralment, una vaga d’estudiants contra la LOMCE i el decret 3+2. A Catalunya, aquesta mobilització no ha estat promoguda a través dels marcs unitaris on participem la majoria de sindicats de la comunitat educativa.

Així, des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) però, considerem que per convocar una vaga és necessari el consens i el treball conjunt de les diferents organitzacions estudiants per tal que sigui un èxit i, en aquest cas, s’ha convocat en l’àmbit estatal sense arribar a cap consens amb els sindicats d’implantació catalana. Aquest és el motiu pel qual el nostre posicionament davant la vaga és el de no convocar-la, tot i que animem tots els estudiants a lluitar contra les retallades, el 3+2 i la LOMCE.

A més, des de l’AJEC treballarem conjuntament amb la resta d’organitzacions i agents socials per unes jornades de mobilització unitàries, sempre i quan siguin fruit del consens i l’entesa amb les entitats germanes.

Tens dubtes? Contacta amb l’AJEC!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies