L’AJEC serà al Saló de l’Ensenyament 2016 L’AJEC serà al Saló de l’Ensenyament 2016
El Saló de l’Ensenyament és una fira que informa, de manera amplia i actualitzada, a tots els i les joves sobre els estudis que s’ofereixen... L’AJEC serà al Saló de l’Ensenyament 2016

El Saló de l’Ensenyament és una fira que informa, de manera amplia i actualitzada, a tots els i les joves sobre els estudis que s’ofereixen a Catalunya.

Com cada any, al Saló hi trobaràs una mostra de tots els estudis post-obligatoris: estudis universitaris, de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, els de Formació Professional Dual, els d’ensenyaments esportius i artístics, cursos d’idiomes i centres de formació complementària. Tot això dins un mateix espai. Aquest any serà des del dimecres 9 fins al diumenge 13 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc).

Des de l’AJEC participarem en el Saló amb l’objectiu de guiar tots els estudiants en el seu futur, però, sobretot, per orientar-los en els problemes que es poden trobar en el dia a dia dins el seu centre d’estudi. Ens podràs trobar al Pavelló 2 de la Fira de Barcelona, a l’estand 613 durant els dies que dura el Saló.

Necessites organitzar una vaga al teu institut? Els professors et posen traves? Has de convèncer els teus pares? Necessites conèixer el teu representant a l’institut? No saps que és el Consell Escolar? Vols ser Delegat de classe però no saps com fer-ho? Et falten eines?

Necessites organitzar una vaga al teu institut? No saps que és el Consell Escolar? Vols ser Delegat de classe però no saps com fer-ho? Et falten eines? No saps què són les taxes a la FP? Vols saber què és la LOMCE? No saps si podràs pagar-te la universitat els cursos vinents? Tens por que canviï la normativa de Selectivitat i la teva nota ja no serveixi?

Si et passa alguna d’aquestes coses; si no pots pagar-te la universitat o el màster; si no saps com expressar la teva opinió de manera formal a la facultat o si t’interessa generar activitat al teu campus i no saps com fer-ho, vine a l’estand de l’AJEC i t’ajudarem a resoldre els teus dubtes!

Saló de l’Ensenyament 2016
Del 9 al 13 de març de 2016 de 9h a 20h
Recinte de Montjuïc – Palau 2
Av. Reina Maria Cristina, s/n – 08004 Barcelona
www.ensenyament.com

AJEC: al Pavelló 2 / Carrer F / Stand 613

Concurs: Guanya entrades per anar al Saló de l’Ensenyament

  • Uns dies abans de l’inici del Saló celebrarem un concurs per guanyar una entrada doble pel Saló de l’Ensenyament 2016. L’AJEC sortejarem, entre tots els participants, un total de 40 entrades per tots aquells joves que participin a través de les xarxes socials de l’associació: Facebook i Twitter. El període de participació és del dimecres 24 de febrer al dimarts 1 de març. Participa!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies