CONCURS: Sortegem 40 entrades per anar al Saló de l’Ensenyament 2016 CONCURS: Sortegem 40 entrades per anar al Saló de l’Ensenyament 2016
A partir del dimecres 9 i fins al diumenge 13 de Març, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar els estudiants... CONCURS: Sortegem 40 entrades per anar al Saló de l’Ensenyament 2016

A partir del dimecres 9 i fins al diumenge 13 de Març, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar els estudiants catalans sobre la seva educació. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya  hi serem presents amb un estand on orientarem els joves en els seus estudis i els ajudarem amb els problemes que es poden trobar en el dia a dia dins el seu institut o facultat.

Per aquest motiu, posem en marxa un concurs on sortegem 20 entrades dobles per visitar, de manera gratuïta, el Saló de l’Ensenyament d’aquest any. Per participar només has d’estar atent a la nostra pàgina de Facebook i fer “m’agrada” a la fotografia que anuncia el concurs (pots veure-la a sota); o retuitejar el missatge que en parla i que trobaràs al nostre Twitter (@estudiants). Tens fins al dimarts 1 de març de 2016 a les 23.59 per fer-ho!

Tots els joves que hagin fet clic al m’agrada de la imatge o hagin retuitejat el missatge sobre aquest concurs entraran al sorteig de les entrades i podran anar gratuïtament al Saló de l’Ensenyament de la mà de l’AJEC.

M’AGRADA!

Participa fent clic al botó “m’agrada” de la següent imatge al Facebook:

CONCURS: Vols guanyar dues entrades per anar al Saló de l'Ensenyament? Regalem 40 entrades! Participa seguint-nos i fent clic al "m'agrada" d'aquesta fotografia. +Info: www.ajec.cat/?p=3471

Posted by Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) on miércoles, 24 de febrero de 2016

 

REPIULA!

Participa retuitejant el següent missatge des del teu compte:

Els guanyadors del sorteig seran publicats a la pàgina web de l’AJEC, i un membre de l’associació es posarà en contacte amb ells a través de les xarxes socials per les quals han participat i els explicarà com es farà l’entrega del premi.

separador

NOTÍCIES RELACIONADES:

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies