Per unes mobilitzacions estudiantils unitàries Per unes mobilitzacions estudiantils unitàries
Els dies 1, 2 i 3 de Març, alguns sindicats han convocat unilateralment mobilitzacions i vagues d’estudiants contra la LOMCE i el decret 3+2. A... Per unes mobilitzacions estudiantils unitàries

Els dies 1, 2 i 3 de Març, alguns sindicats han convocat unilateralment mobilitzacions i vagues d’estudiants contra la LOMCE i el decret 3+2. A Catalunya, aquesta mobilització no ha estat promoguda a través dels marcs unitaris, on participem la majoria de sindicats de la comunitat educativa.

Així, des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), considerem que per convocar una vaga és necessari el consens i el treball conjunt de les diferents organitzacions d’estudiants per tal que sigui un èxit i, en aquest cas, s’ha portat a terme sense arribar a cap acord amb els sindicats d’àmbit català.

Aquest és el motiu pel qual el nostre posicionament davant la vaga és el de no convocar-la, tot i que animem tots els estudiants a lluitar contra les retallades, el 3+2 i la LOMCE. A més, des de l’AJEC treballarem conjuntament amb la resta d’organitzacions i agents socials per unes jornades de mobilització unitàries, sempre i quan, siguin fruit de l’acord i l’entesa amb les entitats germanes. És essencial evitar caure en convocatòries amb objectius polítics que prioritzen el benefici de l’entitat davant la defensa dels estudiants.

Tens dubtes? Contacta amb l’AJEC!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies