Oriol Recasens elegit nou President del CNJC Oriol Recasens elegit nou President del CNJC
L’Oriol Recasens, Portaveu Nacional de l’AJEC, ha estat escollit president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) en la 38a Assemblea General... Oriol Recasens elegit nou President del CNJC

L’Oriol Recasens, Portaveu Nacional de l’AJEC, ha estat escollit president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) en la 38a Assemblea General Ordinària de l’entitat.

Recasens presidirà un nou Secretariat, en substitució de la Núria Ramon que acaba el seu mandat, format per Oriol Rius (CLJ de Badalona), Irene Ortiz (Acció Jove), Júlia Petit (Escoltes Catalans), Ester Cano (AECS), Marta Rosique (Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya), Ricard Raquer (Joventut Socialista de Catalunya) i Miquel Rueda (ESPLAC – Esplais Catalans).

L’Oriol ha tingut una llarga trajectòria dins de la nostra entitat, essent en els últims anys la persona que l’ha representat en molts espais, així com també en el mateix CNJC. Amb un bagatge alhora com a formador del Consell, comença el mandat amb forces i ganes d’aportar noves iniciatives en el si del Consell.

La 38a Assemblea General Ordinària del CNJC, plataforma que aplega més de 90 entitats juvenils d’àmbit nacional i els consells locals de joventut, ha tingut lloc el dissabte 27 de febrer al Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69). Un centenar de representants d’entitats juvenils de diversos àmbits (educatiu, sindical, polític, social, cultural i els consells locals de joventut) han avaluat la tasca duta a terme pel CNJC en el darrer curs; també han aprovat el Pla de Treball 2016-2017; les diverses resolucions, i la composició del nou Secretariat, que és l’òrgan directiu del CNJC.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies