L’AJEC expressem el nostre condol per la mort de les 13 joves universitàries L’AJEC expressem el nostre condol per la mort de les 13 joves universitàries
L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya expressem el nostre sentit condol a les famílies i els amics de les víctimes de l’accident d’autocar a... L’AJEC expressem el nostre condol per la mort de les 13 joves universitàries

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya expressem el nostre sentit condol a les famílies i els amics de les víctimes de l’accident d’autocar a l’AP-7, prop del terme municipal de Freginals (Tarragona).
L’autocar, que venia des de València després de la celebració de les Falles, portava estudiants d’Erasmus procedents de diverses universitats catalanes, la gran majoria de la Universitat de Barcelona, i ha patit un accident que ha causat la mort de 13 joves universitàries.

L’AJEC ens posem a disposició tant de tot el col·lectiu d’estudiants que ha patit aquesta tragèdia com de les seves famílies, i oferim la nostra ajuda per a tot el que sigui necessari.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies