L’AJEC diu no a l’ús egoista del moviment estudiantil L’AJEC diu no a l’ús egoista del moviment estudiantil
Els dies 13 i 14 d’abril ha estat convocada, unilateralment, una vaga d’estudiants contra la LOMCE, la LEC i el decret 3+2. A Catalunya,... L’AJEC diu no a l’ús egoista del moviment estudiantil

Els dies 13 i 14 d’abril ha estat convocada, unilateralment, una vaga d’estudiants contra la LOMCE, la LEC i el decret 3+2. A Catalunya, aquesta mobilització no ha estat promoguda a través dels marcs unitaris on participen la majoria de sindicats de la comunitat educativa.

Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) creiem que aquesta convocatòria no respon a la realitat de la situació actual i no ens sumem a la convocatòria.

Creiem, a més, que la vaga no és una resposta a atacs contra els drets de les estudiants, sinó que respon a interessos per part d’algun dels sindicats convocants, i que només tenen com a objectiu donar-se a conèixer com a organització, fet que ens sembla molt poc ètic . És essencial evitar caure en convocatòries amb objectius polítics que prioritzen el benefici de l’entitat que convoca davant les reivindicacions dels estudiants.

Tot i així, animem totes les estudiants a seguir lluitant contra les retallades, el 3+2, la LOMCE i reivindicant una educació pública, laica i de qualitat!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies