Triomf de l’AJEC a les eleccions al claustre de la UB Triomf de l’AJEC a les eleccions al claustre de la UB
El dimarts 19 d’Abril van ser les eleccions al claustre de la Universitat de Barcelona. Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) vam... Triomf de l’AJEC a les eleccions al claustre de la UB

El dimarts 19 d’Abril van ser les eleccions al claustre de la Universitat de Barcelona. Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) vam presentar candidatures a diverses facultats pel claustre amb la intenció de poder servir com una eina per apropar la realitat diària dels estudiants, solucionar les problemàtiques d’aquests i millorar el seu dia a dia a la Universitat.

Els resultats han estat molt satisfactoris: hem aconseguit tenir representació tant allà on ens hem presentat únicament com AJEC, com a la resta on hem participat amb candidatures col·lectives.

Rubèn Ramiro agraeix, com a Vicepresident de la nostra entitat, que els estudiants de la UB hagin decidit unir-se al canvi amb nosaltres. Això ens dona força per poder promoure canvis a la Universitat i millorar-la.

Ara, ens esforçarem en lluitar contra les injustícies i solucionar els problemes que puguin tenir els estudiants de la UB. Tenim com prioritat iniciar un diàleg amb la resta de claustrals, per tal de tenir un consell que representi aquella voluntat que els estudiants han manifestat a les urnes.

Agraïm la confiança que la gent ha dipositat en nosaltres i treballarem per complir amb el programa que heu votat amb força i il·lusió!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies