L’AJEC es suma a les reivindicacions del Primer de Maig L’AJEC es suma a les reivindicacions del Primer de Maig
Avui, dia 1 de maig, ens sumem a les mobilitzacions del Dia del Treballador per reivindicar els drets socials i laborals de la classe... L’AJEC es suma a les reivindicacions del Primer de Maig

Avui, dia 1 de maig, ens sumem a les mobilitzacions del Dia del Treballador per reivindicar els drets socials i laborals de la classe obrera. Nosaltres, els estudiants, som o serem treballadors i, per tant, ens sentim cridats a defensar aquesta lluita que, d’una manera o altra, també considerem nostra.

Si bé lluitem per una educació pública i de qualitat, exigim també que, en finalitzar els nostres estudis, trobem unes condicions laborals òptimes i justes per a tothom. Aprofitem per recordar, a més, que els estudiants de pràctiques estan realitzant una feina que cal que sigui remunerada i que ha d’allunyar-se de la precarietat en la qual es troben molts d’aquests actualment.

Així que us animem a tots a seguir reivindicant per uns drets que també ens pertanyen i a no rendir-nos davant les injustícies i les exigències del món laboral actual. Els nostres pares i els nostres avis van treballar molt per tal d’aconseguir les condicions que tenim. Ara ens toca a nosaltres lluitar per mantenir-les.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies